Година след бруталния скандал, който сътвори Даниел Петканов, заради изневярата

...
Година след бруталния скандал, който сътвори Даниел Петканов, заради изневярата
Коментари Харесай

Алекс Богданска и Даниел Петканов си простиха изневерите! Ще пламне ли отново любовта им? Виж Тук:

 aleks-bogdanska-11

Година след бруталния скандал, който сътвори Даниел Петканов, поради изневярата на Алекс Богданска, някогашните изцяло стопиха ледовете между тях под покрива на „ Вип Брадър “.

Двамата влязоха като върли врагове, само че единствено за няколко дни започнаха да омекват един към различен. Лудия кореспондент се разкая за грозната си постъпка да разгласи изневярата на някогашната си. А Сашка пък научи, че и Даниел й изневерявал по време на връзката им.

Петканов благодари на някогашната си другарка, че го е направила по- добър човек, до момента в който били дружно. И призна, че е благополучен, че сега разделят един покрив.

Богданска пък стартира да ревнува някогашния си, като видя по какъв начин другите дами от къщата кръжат към него. Но терзанията й, че той ще хареса друга, се оказаха неоснователни. Петканов призна, че за него Алекс е най- красивата жена в къщата, притегля го и даже може да провокира сантиментални усеща у него. Бившата му пък не съумя да скри по какъв начин се усмихна до ушите, като чу думите му.

 aleks-bogdanska-12

Съквартирантите пък се заеха да насърчат някогашните влюбени да преоткрият възприятията си. Журналистът Антон Стефанов е измежду най- напористите сватовници. Той съумя да накара Александра да целуне Дани. Репортерът пък я прегърне буйно в символ на амнистия.

Въпросът, който всички си задават обаче е: доколко някогашните са същински и доколко играят? Със сигурност и двамата имаха потребност да си простят един на различен. Но дали може да се приказва за възобновление на любовта им?

Едва ли. В момента, в който излязат от къщата и се върнат към естественото си всекидневие, бързо ще се изпарят наченките на нежни усеща, които се виждат в къщата. Александра публично има връзка с богатия италианец, с който постави рога на Дани. Петканов пък призна, че не е сигурен, че ще може да й има още веднъж доверие. И двамата обявиха също, че фамилиите им са изрично срещу каквото и да е доближаване посред им.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР