Година след Бойко Василев се ожени за втори път, „Мистър

...
Година след Бойко Василев се ожени за втори път, „Мистър
Коментари Харесай

Водещият на Панорама ще става баща на 51 г.

Година след Бойко Василев се ожени за повторно, „ Мистър Панорама” чака бебе. Миналата пролет 51-годишният публицист сподели „ да” на колежката си Албена, която носи семейството си с тиренце. Втората брачна половинка на водещия е началник на утринния блок на Българска национална телевизия и не е участвала на формалното разкриване на новия сезон на предаването. Това се схваща и от отсъствието ѝ от фотографията за спомен, която целият екип си е направил в първия си работен ден след заслужената лятна отпуска. Половинката на журналиста е с 12 години по-млада от него и няма свои наследници. Бойко пък има един огромен наследник от първата си жена Адриана, с която се разведоха малко преди да вдигне втора женитба.

Миналата година журналистът и половинката му бяха видяни да си вършат проучвания в лаборатория в столицата, посещавана най-вече от двойки, които се приготвят за инвитро процедура. Въпреки че Бойко и Албена прозорливо бяха отишли да дават кръв в късните часове на деня, когато няма доста пациенти, те въпреки всичко бяха видяни и снимани на опашката за проучвания.

Двамата са дружно от 4 години, като в началото пазеха връзката си в загадка. Василев не искаше да му бъде лепнат етикет прелюбодеец избягвал Албена по коридорите на „ Сан Стефано “ 29, с цел да не ги одумват сътрудниците им. Едва след развода с първата си жена водещият на „ Панорама “ за пръв път показа обществено обичаната си жена, писа " Уикенд ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР