Година и половина след развода си с изглежда, че Жизел

...
Година и половина след развода си с изглежда, че Жизел
Коментари Харесай

Кой е новият мъж в живота на Жизел Бюндхен

Година и половина след развода си с наподобява, че Жизел Бюндхен най-сетне още веднъж е щастлива. Тя и треньорът й по жиу-жицу Жоаким Валенте имат връзка от няколко месеца, откакто неведнъж бяха забелязвани дружно.
 Жизел Бюндхен пред Harper's Bazaar - за живота си след развода и за провокациите да си самотна майка
Жизел Бюндхен след развода - провокациите да си самотна майка

Моделът за провокациите в майчинството и щастието, което открива в дребните неща

" Двамата излизат от юни 2023 година, само че не бързат за на никое място. Първо бяха положителни другари. Тя избира да пази персоналния си живот персонален, изключително до момента в който се опознаят по-добре ", споделя източник на People.

Новината за връзката сред 43-годишния модел и треньорът по жиу-жицу е доказана и от източници в родната им Бразилия. Според тях двамата първо са били другари, а Жоаким се е оказал същинска поддръжка за Жизел по време на развода й.

Именно след завършването му двамата стартират да бъдат освен това от другари. " Жоаким е страховит. Много земен, деликатен и въодушевяващ ", разясняват още осведомени. Според тях огромен плюс във връзката им е, че и двамата са бразилци.

Както, по този начин и Жоаким Валенте са родени в Бразилия, само че като доста млади търсят професионална реализация в Съединени американски щати. И двамата са живели в Маями, и двамата обожават здравословния метод на живот.

По всичко проличава, че бразилката най-сетне може да бъде щастлива след развода си и след тежката загуба, която претърпя неотдавна - гибелта на майка си. А от фотосите проличава, че и децата й - 14-годишният Бенджамин Рейн и 11-годишната Вивиан Лейк, се схващат добре с Жоаким.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР