Годеници оцеляват като по чудо в ужасяващата катастрофа с македонския

...
Годеници оцеляват като по чудо в ужасяващата катастрофа с македонския
Коментари Харесай

Оцелели в ада край Боснек с разкази - баща скочил, счупил крак и не успял да спаси сина си

Годеници оцеляват като по знамение в ужасяващата злополука с македонския рейс, в който починаха 45 души. Заради късният час множеството от пасажерите са били заспали. Блум Лулезим и годеницата му Медин са от две села в региона на Куманово. Двойката била на задната седалка. Медин спи, само че за благополучие Лулезим е безсънен, когато се случва най-лошото.

Пред телевизия " Алсат " той споделя по какъв начин е осъзнал какво се случва и е съумял да счупи страничния прозорец. След това той издърпал Медин, която е с два счупени крайници и не е можела да върви.

Двамата станали очевидци по какъв начин рейсът изгаря изцяло. Сега те са настанени в " Пирогов ".

Друг оживял в злополуката е Орхан Алити. Заедно с Лулезим, той чупи задното стъкло и оказва помощ на другите шестима души да спасят живота си.

Малко след съдбовния случай Орхан се обажда на брачната половинка си в Белгия.

" Той заяви, че рейсът се е запалил, до момента в който самият той с огромна компликация е съумял да счупи задните стъкла на рейса и да излезе оттова ", споделя брат му Самет Алити пред Tetova1.

След като скача на земята, Орхан чупи единия си крайник. В рейса към момента е синът му, Висар. Той стартира да му крещи: " Скочи, Висар, скочи. " За жал обаче момчето изчезва в пламъците.

Сега положението на Орхан е устойчиво. Той към момента не знае, че Висар е измежду жертвите.

Разказът на Орхан разкрива и още един забавен подробност - сега, когато е излязъл от горящия рейс, за малко не бил затрит от преминаваща по автомагистралата кола, която не спряла, макар очевидната покруса, разиграваща се в този момент.

В нещастието оцелява и 16-годишната Зулейха. Баща й Аднан Яшаровски споделя пред BBC, че щерка му се е обадила да му заяви, че е оживяла след зверската злополука. Сега той е в София с цел да я посети в болничното заведение.

" Тя плачеше. Ръцете й бяха изгорени, само че другояче добре ", сподели той пред болничното заведение. " Не сподели доста, плачеше и беше в потрес. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР