Годеницата на попфолк певеца Ангел, който загуби битката с COVID-19

...
Годеницата на попфолк певеца Ангел, който загуби битката с COVID-19
Коментари Харесай

Настъпи моментът: Годеницата на починалия фолк певец Ангел

Годеницата на попфолк артиста Ангел, който загуби борбата с COVID-19 на 25 септември 2021 година, ще означи рождения ден на обичания си с показване на последната му ария, записана малко преди да се разболее. Младата жена е решила в памет на непрежалимия си избраник да показа с почитателите сингълът, който към този момент е бил подготвен и е трябвало единствено да се снима видеоклип към него. Убедена е, че феновете на Ангел не са го не запомнили, а песента ще доближи до всички, които са го ценили като реализатор и като човек. На 23 декември, когато артистът щеше да навърши 36 години, последният му сингъл ще бъде пуснат в онлайн пространството.

 undefined

„ Ангел беше най-прекрасният и добър човек, другар, мъж и татко! Човек, който обожаваше своята специалност, пееше с готовност и от сърце! Когато беше на сцената, бе най-щастлив!

Усмивката не слизаше от лицето му! Всеки един план правеше с доста обич и предпочитание за своите фенове! Преди да се случи тази неописуема и непредвидена покруса, той записа последната си ария, през месец август. Обичаше ужасно доста тази ария и посланието което носи, обожаваше и самата и музика!

 undefined

Изпя я с доста обич, предпочитание и беше припрян да снима и клип към нея, само че уви…Нямаше самообладание да я показа пред своите фенове! Затова взех решение, тъкмо по кое време ще настъпи моментът да пуснем тази ария и той не е инцидентно определен! Той би желал тъкмо това, да зарадва хората, които го обичат и феновете си!
Песента ще бъде пусната в негова памет, в формалният му YouTube канал Angel Official, по случай рождения му ден, който е на 23-ти декември! “ – споделя Христина Пейкова пред Signal.bg....
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР