Годежът между Ваня и Митака от Фермата“ е инсцениран и

...
Годежът между Ваня и Митака от Фермата“ е инсцениран и
Коментари Харесай

Годежът на Митака и Ваня във „Фермата“ ФАЛШИВ?

Годежът сред Ваня и Митака от „ Фермата “ е инсцениран и не е достоверен, сигнализират осведомени пред „ Галерия “.

Оказва се, че IT експертът Димитър Караиванов е изискал ръката на половинката си Ваня Гяурова още преди половин година, а предлагането за брак във „ Фермата “ било чист фалш. В това са уверени наши източници, които настояват, че познават Ваня и Митака.

Не е ясно дали участникът е подвел и продукцията, като е скрил за годежа си, или от предаването са му предложили концепцията.

Ваня и Димитър са дружно от 7 години. Запознават се в рок бар, където тя работела като сервитьорка. Оттогава живеят дружно, само че не мислят за брак. Във „ Фермата “ Караиванов показа, че обмисля да й подари пръстен, откакто излезе, само че не е последовател на сватбите. Годежът им се състоя предходната седмица, като бяха спазени всички остарели български традиции.

Когато от продукцията я извикали, Ваня нямала визия, че Димитър ще й изиска ръката. Или най-малко по този начин твърди тя. В интернет обаче също се прокрадват подозрения в истинността на годежа.

Според множеството фенове Караиванов добре си е опекъл работата и всичко е тактика. С любовната си история той завоюва сърцата както на почитателите, по този начин и на участниците във „ Фермата “, което му подсигурява финала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР