Годеж по време на боксова гала. Това се случи след

...
Годеж по време на боксова гала. Това се случи след
Коментари Харесай

Мениджър предложи брак на наша боксьорка по време на мач

Годеж по време на боксова церемония. Това се случи след историческия дуел за първата професионална купа по бокс при дамите в България сред Памела Треани Иванка Иванова, оповестява уеб сайтът Боец. Двете се изправиха за пояса в категория петел (53,5 кг) по време на галавечерта „ Боксов конфликт 2 “, която се организира в Двореца на културата и спорта „ Васил Левски “ във Велико Търново.

Непобеденета боксьорка до този миг Памела Треан отстъпи в 10-рундовата борба пред Иванка Иванова-Лъвицата. Въпреки провалянето, срещата се трансформира в извънредно прочувствен миг за Памела. Нейният треньор и управител – Самир Хотич, изиска ръката ѝ. Той взе микрофона и след трогателна тирада предложи брак на кръга. Треан одобри годежния пръстен, а публиката дълго време аплодираше сантименталния жест.



Боксьорката, която е наричана „ Тайното оръжие на българския бокс “, от няколко години живее и тренира в Швейцария. Тя се намира на 21-во място в международната класация на уеб страницата boxrec.com в категория „ суперпетел “, а измежду европейките е на четвъртото място.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР