Godeal24 с най-добрите оферти по време на Mid-Year продажбитеMicrosoft официално

...
Godeal24 с най-добрите оферти по време на Mid-Year продажбитеMicrosoft официално
Коментари Харесай

Вземете Windows 10 Pro Key за €7,99 и надградате до Windows 11 безплатно!

Godeal24 с най-хубавите предложения по време на Mid-Year продажбите

Microsoft публично показа Windows 11 на 24 юни. Системата идва с доста актуализирани детайли – стартово меню, работен център , лента на дилемите, контекстно меню, образни стилови корекции и огромни актуализации на планировчика. Т я даже включва достъп до Android приложения посредством Appstore на Amazon.

Разработчикът на софтуера се ангажира да направи безвъзмезден ъпгрейд за консуматори на Windows 10. Подобно на това по какъв начин Windows 10 беше безвъзмезден за консуматори на Windows 7 и Windows 8, тази нова версия Windows 11 ще бъде безвъзмездна за съществуващите консуматори на Windows 10, частично поради това, че компанията прави по-голяма част от приходите си от Windows посредством комерсиални и OEM лицензи. Все отново е добра вест за потребителите на устройства с Windows 10, че идната версия Windows 11 ще бъде налична гратис.

Ако към този момент имате годен лиценз за Windows 10, можете елементарно да надстроите системата си до Windows 11 гратис и без огромни провокации. Но цената е значим аспект, който би трябвало да се вземе поради за най-широко употребяваната система в света на компютрите, а дава най-хубавите предложения за легални, сигурни и икономични покупки по време на продажбите в средата на годината (Mid-year sale).

Най-добрия Office пакет с недостижими цени – всичко за по-добра работа и образование!

Специална оферта за подарък

45% ОТСТЪПКА с ваучър: BS45

60% ОТСТЪПКА за други артикули с ваучър: BS60

Нови артикули в продажба

Пазаруването в Godeal24 е извънредно елементарно! Скоро след поръчката получавате имейл с продуктовите си ключове – без да се постанова да чакате дни! В случай че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти ще ви даде бърза и изчерпателна поддръжка, от която се нуждаете. Просто им изпратете имейл на следния адрес: mailto:

Така че, побързайте да се възползвате от разпродажбата на програмен продукт на Microsoft и да получите всички артикули, от които се нуждаете, на най-хубавите цени в Godeal24.

Продуктите постоянно идват и си отиват, тъй че елате в Godeal24 в точния момент. Какво чакате?!

Рекламно наличие от Godeal24
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР