God of War Ragnarok продължава да получава отлични оценки и

...
God of War Ragnarok продължава да получава отлични оценки и
Коментари Харесай

God of War Ragnarok с изключителен старт в магазина на PlayStation

God of War Ragnarok продължава да получава отлични оценки и ревюта, играта води в номинациите на тазгодишните The Game Awards, само че също така се трансформира в същински касов шлагер за Sony. GamingBolt предава, че играта се е продала в тираж от 5.1 милиона копия единствено в първата си седмица, откогато се появи на пазара. Освен, че по този индикатор надминава предходната игра от сериите, която се продаде в 3.1 милиона копия при старта си през 2018, Ragnarok води на The Last of Us Part 2. Продължението на хитовата игра на Naughty Dog беше досегашния отличник за премиерни продажби в магазина на PlayStation със своите четири милиона продадени копия. Рекордът сигурно си коства да се означи и за нещо друго. Докато милиони през днешния ден са луднали по спортни онлайн шутъри с малко смисъл и доста копирани хрумвания, отличните облаги на God of War Ragnarok са доказателство за жизнеността на сингъл прекарванията.

Както знаете с Ragnarok, Sony Santa Monica завършва скандинавското премеждие на Кратос и Атрей. Какво следва пред тях, към този момент има само клюки и догадки – не е известно. Има към този момент обаче нещо, което се знае. Играта няма да получи допълнение, което е разумно, вземайки поради историята на студиото. Но за това приказва и шефът на God of War Ragnarok Ерик Уилиямс в изявление за Kinda Funny подкаста.

„ Не знам, дребосъче, играта си е голяма и по този начин. Смятам, че вложихме всички, което бяхме замислили в нея, тъй че не бих разчитал “, обобщава Уилиямс. А що се отнася до това дали в действителност Ragnarok обобщава в действителност всичко от двете игри, още веднъж Gamingbolt преди дни разясняват един от моментите, които оставят въпросителни.

Става въпрос за епизод в първата игра, в който Кратос чува звука от тръбата, посредством който бива призована Световната змия, като основателите на играта съзнателно подчертават над този миг, само че отговор за това не трябва даден в Ragnarok. Включвайки се в полемика в Twitter във връзка с този съответен епизод, Кори Барлог дава обещание, че има време за това и въпросът ще откри отговора си: „ Имайте религия “, написа Барлог. Той също по този начин опровергава теорията, че това е била в действителност една предходна версия на Кратос. Има възможност тази тайнственост да получи позволение в идната игра. В разразилата се полемика в обществената мрежа, консуматор на Twitter напомня и миг, който е загатнат в Ragnarok – за борбата сред Тор и Йормунгандр и миг, в който първият удря толкоз мощно змията, че я запраща в предишното. Как обаче тя се връща в предишното? Барлог дава отговор нееднозначно: „ Това е история за друга игра “.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР