Гневни фенове на ЦСКА атакуваха с камъни стадион "Българска армия"

...
Гневни фенове на ЦСКА атакуваха с камъни стадион "Българска армия"
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА атакуваха с камъни Българска армия

Гневни почитатели на ЦСКА нападнаха с камъни стадион "Българска войска " след загубата с 0:1 от "Левски " във финала за Купата на България. Дербито се игра на националния стадион "Васил Левски ", който и единствено на няколкостотин метра от клубното оборудване на "червените ".

На фотоси в обществените мрежи се виждат изпочупени стъкла на офисите. На този стадий не е ясно дали има и други провали. След случая в региона на стадиона полиция липсваше.

Привърженици на "червените " към този момент няколко пъти през сезона реагираха против ръководството на обичания си клуб. Най-остра беше позицията им след раздялата с някогашния треньор Стойчо Младенов, който на вятъра настояваше да получи спортно-техническата власт и да дава отговор за трансферната политика.

ачалото на акцията даде мотиви за оптимизъм в ЦСКА - отборът влезе за втора поредна година в групите на Лигата на конференциите след впечатляваща победа над "Виктория " Пилзен. Победа над "Лудогорец " в края на 2021 година вдъхна очаквания за купата, а тематиката за реконструкцията на стадиона излезе на дневен ред при новия министър на младежта и спорта Радостин Василев.
След Нова година обаче се заредиха серия разочарования. Стигна се до безнадеждно закъснение от "Лудогорец ", раздялата с Младенов и за похлупак - провалянето от "Левски ", първо от 10 дербита насам.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР