Гневен велосипедист наряза гумите на линейка от Бърза помощ, защото

...
Гневен велосипедист наряза гумите на линейка от Бърза помощ, защото
Коментари Харесай

Колоездач спука гумите на линейка, спряла на велоалея за болен младеж

Гневен велосипедист наряза гумите на кола за спешна помощ от Бърза помощ, тъй като е паркирала на велоалея в центъра на София, излиза наяве от клип във фейсбук, сниман от инцидентно преминаващ жител.

Колата с лекарите пристигнала на бул. “Дондуков ” по сигнал за 19-годишно момче, болно от диабет, което изпаднало в рецесия. Шофьорът спрял на велоалеята, където по закон имат право да паркират както коли за спешна помощ, по този начин и полицейски и пожарни коли. Лекарите се качили при пациента. В този миг колоездач минал по велоалеята и спрял до колата за спешна помощ, описаха от Бърза помощ пред “24 часа ”.

“Разкарай колата отсам или пукам гумите ”, крещял младежът с колелото на водача. Човекът го попитал къде да я реалокира и отказал, тъй като на булеварда минават коли. Тогава велосипедистът извадил нож и спукал гумите на колата за спешна помощ пред възмутените погледи на 15-ина души. После бързо се качил на колелото и потеглил. Завил по бул. “Васил Левски ”.

“Добре, че сътрудниците са съумели да овладеят положението на момчето и не се е наложило да се вика втора кола за спешна помощ ”, споделиха от Бърза помощ пред “24 часа ”.

Шофьорът на колата за спешна помощ се обадил в полицията, само че никой не пристигнал. Медиците тръгнали към районното, с цел да дадат показания.

В региона обаче има доста магазини, кафенета и банки с охранителни камери.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР