Гневен пост във фейсбук публикува Слави Трифонов. В него той

...
Гневен пост във фейсбук публикува Слави Трифонов. В него той
Коментари Харесай

ОСТРО ВЛИЗАНЕ: Слави нападна кабинета на ПП

Гневен пост във фейсбук разгласява Слави Трифонов. В него той изрича възмущението си от дейности на държавното управление на Политическа партия, в което присъединяване имаше и неговата партия.

Лидерът на „ ИТН “ разяснява отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати и частта му, която визира България.

Ето какво написа Слава Трифонов:

Вчера Държавният департамент на Съединени американски щати разгласява годишния си отчет за положението на човешките права по света през 2022 година

Конкретно за България отчетът доста ясно подлага на критика сериозната корупция на равнище държавна администрация и държавно управление.

Критикува политическото и икономическо въздействие върху медиите.

Критикува и “произволните арести ” у нас през 2022 година, като забележете - Държавният департамент дава образец с противозаконните арести на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

И в този момент се запитвам - би трябвало ли непозната страна и непознато държавно управление да ни показват грешките на самозабравили се политици, които газят върховенството на правото?

Бойко Борисов си е за следствие отвред. Това е сигурно. Но не може настоящ министър-председател, който и да е той, да подрежда арест, на който и да е било. Не може настоящ министър-председател да се хвали: „ Аз арестувах Бойко Борисов ”.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР