Гневен пост във фейсбук е пуснала Десислава Атанасова във връзка

...
Гневен пост във фейсбук е пуснала Десислава Атанасова във връзка
Коментари Харесай

Десислава Атанасова пита посолството на САЩ: Има ли нов списък Магнитски

Гневен пост във фейсбук е пуснала Десислава Атанасова по отношение на нов „ лист Магнитски ”, който е измислила в обществените мрежи кандидат-депутатката от Политическа партия и член на ИК на Политическа партия Венеция Ангова.
В него с изключение на до момента известните лица попадат и: Делян Добрев, Иван Гешев и Бойко Борисов, които в гаврата си Ангова ги е показала като състав на футболен тим.

" ФК Магнитски титуляри и запаси. Всяка аналогия с действителните лица и събития е неслучайна. Историята продължава... ", гласи текстът под нескопосания колаж.

 

По този мотив Атанасова написа:

U.S.Embassy Sofia, бихте ли обяснили на българската общност дали сте оторизирали
член на изпълнителния съвет на партия " Продължаваме промяната " и заместител - ръководител на ПГ на Политическа партия в 48-то Народно събрание - госпожа Венеция Ангова да дефинира лист на глобени в бъдеще по закона " Магнитски " лица посредством профила си в обществените мрежи?
В случай, че Посолството на Съединени американски щати в България не е възлагало на госпожа Ангова сходна активност смятам, че е належащо да се разграничи от подобен вид лъжлива агитация, употребена в предизборната акция от страна на Политическа партия.
ГЕРБ - Съюз на демократичните сили приканва за съблюдаване на положителният звук в предизборната акция и остро осъжда операции от сходен тип.

По-надолу в поста си Атанасова упорства за „ писмена публична позиция от посолството на Съединени американски щати в България ” по абсурда, който Ангова раздухва.

Пускането на несъществуващи описи „ Магнитски ” е повече от скандално и то в изискванията на предизборната акция.

В тази обстановка може би е редно и Прокуратурата на Република България да вземе отношение, написа Димитър Главчев, някогашен прседател на Народно събрание.

 

Под поста на Ангова Делян Добрев е написал: Страх ли Ви е от мен, а? Ще продължа да разкривам всички далавери на незаконната ви тайфа - далаверите с газа, с бензина и дизела, с съветските оигарси и така нататък А Вие може да продължите с тъпите мемета. Kiril Petkkov положителна акция, викаш, а? "

 

 



 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР