Гневен мъж нахлу в понеделник в офиса на електроразпределителното дружество

...
Гневен мъж нахлу в понеделник в офиса на електроразпределителното дружество
Коментари Харесай

С парти грил и компот в ръце: Мъж нахлу в Енергото в Силистра

Гневен мъж нахлу в понеделник в офиса на електроразпределителното сдружение в Силистра с празненство грил, с цел да си препече филии за закуска. Причината за държанието си мъжът изяснява с това, че повече от 24 часа е нямал ток, а когато е звънял на дежурните телефони, никой не му е отговарял, предаде .

Цялата сцена беше снимана и качена в обществените мрежи, а клипът събра близо 3 милиона гледания. Във видеото се вижда по какъв начин мъжът носи скара, дъска за рязане, самун, салам, даже компот. Охраната в офиса на сдружението прави опит да го спре, само че той отхвърля да си тръгне.

Явор Павлов живее в село Калипетрово. В дома му към този момент има ток и той умерено изясни претекстовете си за самобитния митинг.

„ По принцип съм спокоен човек, имам сервиз. Това е методът да се стачкува, тъй като, в случай че си стоим у дома, нищо няма да се оправи ”, твърди мъжът. Не счита обаче, че е прекалил.

Павлов е бил арестуван за няколко часа и му е бил формиран акт. Предстои компанията да внесе тъжба в прокуратурата за вандалско държание.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР