Глупости твърденията, че Русия се готви да атакува Европа. Но

...
Глупости твърденията, че Русия се готви да атакува Европа. Но
Коментари Харесай

Путин: Глупости са твърденията, че Русия се готви да атакува Европа, но стратегическите ни ядрени сили са в пълна готовност

Глупости изказванията, че Русия се готви да нападна Европа. Но стратегическите ни нуклеарни сили са в положение на цялостна бойна подготвеност. Това сподели съветският президент Владимир Путин в речта си пред Федералното заседание на Руската федерация.

Той добави, че Русия води обективна борба за своя суверенитет и сигурност.

Посланието до Федералното заседание ще съдържа освен непосредствени проекти, само че и стратегически цели. Всяко обръщение до Федералното заседание е на първо място взор в бъдещето. Ще приказваме освен за нашите близки проекти, само че и за стратегически задания за увереното дълготрайно развиване на страната. ”

Путин назова политическата система на Русия един от стълбовете на нейния суверенитет.

„ В самото начало на специфичната военна интервенция безспорното болшинство от руснаците поддържаха неговото използване и хората са безапелационни в този избор.  Заедно можем всичко! “, акцентира Путин. Според него в съветското общество доминират полезности като състрадание, взаимна поддръжка и взаимност.

„ Днес, продължи президентът, Русия пази своя суверенитет и сигурност и решаващата роля в тази битка принадлежи на жителите, които показват единение и преданост към страната. Те работят в производството на три смени – колкото би трябвало на фронта “, сподели Путин. Той благодари на руснаците за всеотдайната им работа в полза на страната. Той също по този начин благодари на бизнеса, който е дарил милиарди рубли за две години на доброволци и благотворителни фондации в поддръжка на бойци.

Източник: ТАСС /Превод: SafeNews

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория Свят

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР