"Глупост, грешка. Отказах да поема отговорността за постъпките ѝ, аз

...
"Глупост, грешка. Отказах да поема отговорността за постъпките ѝ, аз
Коментари Харесай

Майката на пияната танцьорка: Няма да поема вината й

"Глупост, неточност. Отказах да поема отговорността за постъпките ѝ, аз съм виновен родител. Тя би трябвало да се учи да дава отговор за това, което прави ", това сподели майката на Габриела Медарова пред вратата на правосъдната зала, в която бе взето решение щерка ѝ да бъде пусната под парична гаранция от 20 000 лв.. Така ръководителят на правосъдния състав Теофана Спасова не почете настояването на прокурор Таня Георчева за непрекъснато задържане на Габриела в ареста, заяви trafficnews.bg.

И двамата родители на Габриела бяха безапелационни, че държанието на щерка им е младежка нелепост и че тя е положително дете и не пие.

Изказването на майката беше във връзка данните, които бяха изнесени по време на съвещанието, а точно, че директно след случая Габриела се е обадила на майка си и я е помолила да поеме отговорността, като каже, че тя е карала. Габриела се обадила на майка си и я помолила незабавно да пристигна на мястото на случая и да лъжесвидетелства, че тя е предизвикала злополуката.

Полицаят, който първи е имал контакт с обвинената Габриела - Петър Абрашев, се обадил на майката и тя му разказала за целия диалог. Опитът за прикриване на закононарушение обаче е признат за неофициален диалог от съда и не беше взет под поради по време на днешното съвещание, на което Прокуратурата изиска Габриела да остане в ареста за непрекъснато, само че настояването не беше почетено.

Наблюдаващият прокурор Таня Георчева пък заяви, че ще реши дали да стачкува в законоустановения 3-дневен период.

И бащата и майката на Габриела, нейното гадже Пламен Николов и още другари на момичето пристигнаха в съда, с цел да поддържат Габриела. След като стана явен размерът на гаранцията, родителите показаха, че имат парите. Адвокатът на Габриела Орлин Търновалийски не даде съответен отговор на въпроса дали ще апелира размера на гаранцията. Той изясни, че първо ще го разиска с родителите, само че пък и уточни, че в случай че зависи от него ще апелира.

Самата Габриела сподели, че съжалява за осъщественото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР