Глупакът трябва да се убива с мълчание, иначе и ти

...
Глупакът трябва да се убива с мълчание, иначе и ти
Коментари Харесай

Глупакът се убива с мълчание: Борисов

" Глупакът би трябвало да се убива с безмълвие, другояче и ти ставаш простак, Радичков го е споделил ", съобщи Бойко Борисов, в коментар за дебатите, на които Кирил Петков се появи натрапен, а представителите на ГЕРБ напуснаха.

" Виждате, че ние всеки ден се срещаме с работодатели, синдикати и браншови организации, тъй като, за жалост, политическата класа излезе отвън надзор. Дори и по този начин наречените диспути не се занимават с значимите тематики, каквато е туризмът, да вземем за пример ", установи той на среща със синдикатите от туристическия и ресторантьорския бранш.
От сектора направиха своите оферти за възстановяване на рекламата на страната ни. Те показаха предпочитание да бъде формирана камара, която да сплоти представителите на бизнеса.

" Ние постоянно се вслушваме в синдикатите. Всички политически партии би трябвало да се обединим върху това, което сектора предлага. Ние сме създали Данък добавена стойност 9% и ще го оставим по този начин, тъй като е значимо за бизнеса. 26 хиляди предприятия са в този бранш ", посочи Борисов.

" Синдикатите могат да разчитат на нас и като съпротива, и като ръководещи, че ще представляваме вашите ползи в Народно събрание ", заключи водачът на ГЕРБ.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР