Глория за първи път говори публично за новия мъж до

...
Глория за първи път говори публично за новия мъж до
Коментари Харесай

Любовна идилия:Добри буди сутрин Глория не с кафе, а с чаша гореща вода

Глория за първи път приказва обществено за новия мъж до себе си. Това се случи преди дни в будоарното предаване на Гала „ На кафе ”.

50-годишната певица не обича да вади на показ интимните си връзки с любовника си. Но този път призна, че да има обичан човек до себе си е всичко, което желае на този свят и изключително на тази  зрелост.

Много озадачаващ е обстоятелството, че Глория към момента не загатва името на гаджето си и го показва единствено като предприемач, който е спортна натура. Макар, че цяла България да знае, че мъжът покорил сърцето на фолк звездата се споделя Добромир Добрев. С по-младият от нея ухажор са към този момент една година във връзка и скоро отпразнуваха началото на любовта си.

Глория призна още, че и двамата обичали да си сервират сантиментални изненади. Но още по-интересен е обстоятелството, че любовникът й като безжалостен състезател заран вместо кафе и сервира гореща вода, тъй като било здравословно. Певицата показа, че прецизно съблюдава препоръките му тъй като не обича да спортува. Достатъчно е единствено да направи едно кардио, само че не във фитнеса, а на високи токчета.

Накрая баба Глория нямаше по какъв начин да не проговори и за обичаната си внучка, кръстена на нея. Чалга легендата към този момент знае, че Галина е доста музикално дете. Което няма подозрение, че ще тръгне по нейния път и този на майка си Симона.

Автор: Хотнюз

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР