Глория вярва напълно безкритично на всякакви врачки, ходжи и шамани.

...
Глория вярва напълно безкритично на всякакви врачки, ходжи и шамани.
Коментари Харесай

ШОК! Глория си гори дрехите по съвет на врачка!

Глория има вяра изцяло безрезервно на всевъзможни врачки, ходжи и шамани. Суеверието й е толкоз мощно, че неостаряващата певица изгаря изцяло театралните си костюми. Прави това от боязън да не й бъде направена магия за болест или злощастие в живота, научи HotArena.

Преди време гадателка споделила на Глория да си гори облеклата. Това се случило още при започване на кариерата на русенката, когато тя към момента не е задоволително известна и обичана от публиката. Гледачката й споделила непременно да подпалва тоалетите, които към този момент не носи, а не да ги подарява, защото по тъканта можело да остане неин генетичен материал. Така зложелатели можели да й създадат елементарно магия.

Поне един път годишно Глория ревизира дрешника си и изхвърля от него куп облекла. Тя е известна със суетността си и има задоволително рокли. Но нито една не е дала на сираци или небогати дами. Нейни сътрудници от чалга средите са сюрпризирани от пристрастеността й към това да събира в чувал носени по един път облекла да ги изгаря в двора на родителите си. Заради ужаса от неприятна сила Глория се помирила с всички сътрудници и неприятели. Тя към този момент не е онази надменна и надута певица, каквато била преди до наскоро, написа " Таблоид ".

Според близки до нея демонстрира, че е проумяла грешките в връзките си с хората и е решила, че единственият метод да си благополучен, е да си добър и доблестен. Но това не понижава страха й от вълшебства, настояват още осведомени.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР