Глория вече е вкъщи. Примата на фолка е изписана от

...
Глория вече е вкъщи. Примата на фолка е изписана от
Коментари Харесай

Глория оздравя, не коментира скандалното си участие на Коледа край Пловдив

 Глория към този момент е у дома. Примата на фолка е изписана от ВМА след два следващи отрицателни теста за ковид и сега се възвръща в дома си в покрайнините на София. Това удостовери гримьорът Борислав Соколов-Бони, който съобщи от нейно име благодарности на феновете й за загрижеността им.

Певицата към момента не споделя и дума по въпроса по какъв начин е била призната тъкмо във ВМА, който почитателите й бяха задали. Не е коментирала и скандалното си присъединяване на Коледа в ресторанта на хотел край Пловдив. Знае се, че за него е получила стабилен хонорар.

" Поради многочислените въпроси към положението на моята другарка Глория, желая едновременно да ви отговоря и да дам изясненост за нейното положение! Тя се възвръща извънредно бързо, с помощта на грижите на целия екип във ВМА. Вече е изцяло излекувана и изписана. Предавам ви нейните благодарности, поздрави и обятия за вашата угриженост към нея! Изключително тежко е положението за всеки, който се сблъска с Ковид-19, а нейният съвет към всички вас е да не подценявате обстановката и да бъдете виновни към здравето на вас и вашите близки ", написа Бони в обществената мрежа. В неделя Глория се прибра у дома, откакто бе лекувана във ВМА, поради влошено си положение.

Примата на попфолка разгласи, че е с позитивен тест за ковид точно на Нова година. Заради затруднения, потърсила лекарска помощ. И прикани почитателите си да бъдат деликатни и да взимат навременни ограничения. Междувременно певицата е в трепетно очакване на раждането на първото си внуче. Дъщеря й Симона към този момент е в напреднала бременност и скоро ще стане майка.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР