Глория развърза езика си и за първи път реши да

...
Глория развърза езика си и за първи път реши да
Коментари Харесай

Кака Гло призна: Новото гадже ме сваляше 5 години!

Глория развърза езика си и за първи път реши да приказва за мъжа до себе си, единствено че за сръбската телевизия DM SAT. Гло разкри, че не е сама и има човек до себе си и издаде шокиращи детайлности за любовния си живот.

“Да, не съм сама. Имам толкоз доста обожатели, толкоз доста почитатели… И това ми стига! Влюбена съм в песента, в публиката и това е! Ако е писано да има човек до мен за по-дълго време – ще се случи! Имаше едно момче, което 5 години ме ухажваше. Не е толкоз обикновено и елементарно да се стигне до мен. Дадох късмет и просто в този момент ще забележим какво ще се случи. Няма да му е елементарно! ”, сподели тя.

Глория не влезе в детайлности за мъжа, с който е сега и не разкри неговото име, само че въпреки всичко даде да се разбере, че появилите се техни общи фотоси в общественото пространство са точно с индивида, на който е дала късмет да се допре до нея.

“Наистина не съм толкоз лесна някой да стигне до мен и в действителност преди време ме свързваха с човек, с който се появиха много фотоси и така нататък Но нашето другарство е от 5 години. Така че доста самообладание се изискваше от негова страна и просто взех решение да дам късмет, а какъв брой ще го оцени, това зависи единствено от него ” – изясни звездата за сръбската телевизия DM SAT.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР