Глория работи за бебе и иска да дари с отроче

...
Глория работи за бебе и иска да дари с отроче
Коментари Харесай

Глория работи за бебе

Глория работи за бебе и желае да подари с отроче половинката си Йордан Джермански. И двамата имат пораснали деца, само че Глория мечтае да гушка бебе от предприемача.

Глория скоро ще навърши 47 години, само че това не я стопира да мечтае да стане още веднъж майка. Изпълнителката желае да отгледа най-малко още едно дете. Пловдивският предприемач и Глория вземат решение да се усамотят край морето, в апартамент благосъстоятелност на обичания на певицата. Йордан и звездата имат време да се нарадват един на различен, откакто няколко седмици бяха разграничени поради карантината.

Освен опити за бебе, Глория и Йордан се разхождат из плажа, който е запустял. Празните улици на морския град, в който е Глория пък я карат да яхне колелото и да върти по няколко километра дневно, а компактно до нея е Йордан. Двамата обмислят концепцията даже да се оженят. Глория в никакъв случай не е слагала бяла рокля. С предходната си половинка Илия Загоров, певицата живя на фамилни начала без да е сключила брак, написа "България Днес ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР