Глория проговори за един от най-обсъжданите в родния поп-фолк въпроси.

...
Глория проговори за един от най-обсъжданите в родния поп-фолк въпроси.
Коментари Харесай

Глория изплю камъчето за връзката си с този богаташ СНИМКА

Глория проговори за един от най-обсъжданите в родния поп-фолк въпроси. След години безмълвие тя хвърли светлина по тематиката какви са взаимоотношенията й с боса на Пайнер - инж. Митко Димитров. Слухове все по-упорито приказват за скандал сред тях и възможното махане на Примата от компанията.

До този миг Глория, която преди броени дни се снабди с първа внучка, не говореше на тази тематика и сякаш потвърждаваше обтегнатите връзки.

Митко Димитров, с чиято музикална компания работи от началото на дългогодишната музикална кариера.



Изпълнителката на " Ако бях се родила река " сподели същинско почитание към шефа си и бе една от дребното, които го поздравиха обществено за рождения му ден. Глория направи благ жест към инж. Митко Димитров, с чиято музикална компания работи от началото на дългогодишната музикална кариера.

Гласовитата певица не пропусна да го поздрави, като сервира сърдечните си благопожелания и показа в обществената мрежа фотография, на която е в компанията на г-Димитров, брачната половинка му и фолклорната звезда Славка Калчева. „ Честит рожден ден, господин Димитров! С пожелания за здраве, благополучие и още шлагери дружно! “ – написа тя.

По всичко проличава, че след толкоз доста години партньорството сред една от най-обичаните родни певици и шефа на най-голямата музикална компания у нас продължава да е все по този начин крепко, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР