Глория показа, че има огромно самочувствие! Певицата на „Пайнер мюзик“ Глория

...
Глория показа, че има огромно самочувствие!
Певицата на „Пайнер мюзик“ Глория
Коментари Харесай

Глория се надува: Аз съм голям талант, правя света по-добър!

Глория сподели, че има голямо самочувствие!
Певицата на „Пайнер мюзик“ Глория се обърна в Инстаграм към всички свои почитатели, с цел да им покаже какъв брой доста ги цени. Получи се обаче различен резултат и хората са шокирани от неналичието на всякаква невзискателност у някогашната възлюбена на починалия Георги Илиев.



Глория акцентира, че има голям певчески гений. В пубкацията си натъртва на това, че музиката е нещо вълшебно и самият факт, че тя пее, значи, че краси света.

„Щастлива съм, че Господ ме е дарил с подобен гений – да пея и да доближавам до най-фините струни на сърцата на публиката си! Музиката и моите почитатели са най-голямата ми пристрастеност и съвсем 30 години вървим дружно по моя дълъг, трогателен път като артист.

Да направиш света по-добро място посредством музика е най-прекрасното възприятие! Всеки ден съм признателна за ориста си! Една Глория, която показва себе си посредством магията на музиката!

Радвам се, че мога да ви сюрпризирам всякога и че сте до мен в положително и неприятно! Да бъда изобилен е в кръвта ми! Благодаря ви най-искрено за любовта, топлината, разбирането и поддръжката през годините!“, написа в мрежата майката на Симона Загорова.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР