Глория обмисля да се премести в чужбина заедно с дъщеря

...
Глория обмисля да се премести в чужбина заедно с дъщеря
Коментари Харесай

Глория и дъщеря й се местят в Гърция: Много дължим на България, но не е лошо човек да пробва и другаде

Глория обмисля да се реалокира в чужбина дружно с щерка си Симона. За това намекнаха примата на фолка и дъщеря й в предаването „ Вечерта на Ку-ку бенд “ по телевизия „ 7/8 “ преди седмица. „ Много изискуем на България, на нашата аудитория, само че не е неприятно човек да опитва и другаде “, споделиха в един глас дамите.

Веднага се пови догатката, че Глория и Симона възнамеряват да живеят в Гърция. Аргументът е, че изпълнителката на „ Крепост ” от много време прекарва огромна част от летата си в южната ни съседка. В сектора се разяснява, че Глория има шикозна вила в Гърция, където отсяда по време на ваканциите си. Нищо чудно примата на фолка да е решила да се реалокира трайно в слънчевата страна с щерка си, която и преди е споделяла, че би пробвала шанса си в чужбина. Според източник на „ Уикенд ” певицата интензивно взима уроци по гръцки език в последните 2 години и не е изключено да опитва да запише части при съседите.

„ Минавало ми е през мозъка да пребивавам в чужбина ”,

призна Симона неотдавна, като посочи, че няма поради безусловно Швеция, където от години живее татко й – композиторът Илия Загоров. В края на септември Симона и гаджето й гостуваха на музиканта в Стокхолм. Младата дама постоянно е била близка с баща си, който от дълго време е разграничен с майка й, и тази година макар пандемията реши да чества рождения си ден с него.

И да осъществят желанието си да се реалокират в чужбина, Глория и Симона ще продължат да творят музика и за българските си фенове. Дъщерята на русенката посочи при последната си медийна изява, че приема почитателите на майка си като изключително близки до фамилията й. От толкоз дълго наблюдават и поддържат изявите на Глория. И защото Симона от дребна е под светлината на прожекторите поради известните си родители, а в този момент и като млад реализатор, почитателите на майка й станали и нейни. Симона възнамерява да продължи да гради кариерата си тук, само че фантазиите й са огромни и надвишават границите на България. Майка й, а и татко й постоянно са я насърчавали. Затова и не е чака такава изненада новината, че Глория и Симона може да се реалокират в чужбина.

Симона счита, че не е огромен риск, защото хората, които почитат и харесват нея и майка й, ще продължат да ги ценят, където и да отидат. Наследницата на Глория даже към този момент има подобаваща ария за задграничния пазар. Искала да взе участие с нея в състезанието за „ Евровизия ” тази година, само че той бил отсрочен поради пандемията. Симона решила да не пуска песента, защото желае мотивът да е „ по-значим и величествен ”. Така че нищо чудно тя да показа песента на задграничния пазар.
Твърде евентуално е огромните фантазии на Симона да са свързани с концепцията да живее в чужбина с майка си, която несъмнено би могла да си го разреши. Това не би й попречило да поддържа кариерата си в България. Още повече в актуалната обстановка, в която към момента не се знае по кое време още веднъж изпълнителите ще възобновят участията си и ще се завърнат към нормалния си темп на работа, писа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР