Глория е решила да прекара лятото на брега на морето

...
Глория е решила да прекара лятото на брега на морето
Коментари Харесай

Перфектно тяло и изрязан син бански - тази фолкпевица е на 50, но изглежда на 20-годишна

Глория е решила да прекара лятото на брега на морето в компанията на внучка си

Перфектно тяло и изрязан бански в кралско синьо. Така Глория изненада прелестно почитателите си. Тя е хванала за ръка своята внучка Галина, само че никой не би предположил, че е баба. Тялото и е просто съвършено и никой не би и дал 50 години. „ Прекрасни “ - не закъсняха и мненията под поста.

Глория е решила да прекара лятото на брега на морето в компанията на внучка си. Младото й гадже също ги съпровожда. Наскоро изпълнителката отпразнува своя 50-ти празник в сантиментална Венеция. Тя бе в компанията на приятеля си Добри.

Не пропусна да се качи на гондола и да прегледа забележителностите в града. Обичаната певица зарадва почитателите си, като заяви, че готви огромен концерт. Той ще се състои на 28 юни следващата година и ще носи заглавието „ Музикална приказка “.

Тогава Глория чества 30 години на сцена. Продажбата на билетите стартира от 15 юли, а събитието ще се състои в зала 1 на НДК. Подемът в персоналния й живот се отразява ползотворно на нейната кариера. Наскоро пусна две нови части. Първото е отдадена на почитателите и се споделя „ Най-добрите “. Втората ария се споделя „ Звезда на вечерта “ и е в дует с друга обичана изпълнителка-Тони Дачева.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР