Глобиха псевдоеко-активистката Стела Николова и четирима нейни последователи пред сградата

...
Глобиха псевдоеко-активистката Стела Николова и четирима нейни последователи пред сградата
Коментари Харесай

5 акта и глоби отнесоха Стела Николова и съратници за изхвърляне на отпадъци пред Община Варна

Глобиха псевдоеко-активистката Стела Николова и четирима нейни почитатели пред постройката на Община Варна за изхвърляне на боклуци на нерегламентираните за задачата места.



" Повикахме полиция и наши чиновници издадоха 5 акта за нарушаване на Наредбата за нарушение на публичния ред и нерегламентираното изхвърляне на боклуци отвън избраните за задачата места ", изясни шефа на Дирекция " Екология и запазване на околната среда " Тодор Колев за ДНЕС+.



Той разясни, че Стела Николова е претендирала, че чувалите с хартия и опаковки от разнообразни артикули, кашони и впрочем боклуци са персонален багаж.



И продължи с това, че " Николова е за, тъй като приканва намерено варненци като обществена персона, да изхвърлят боклуци тук-там, които не са предопределени за задачата ".

Преди дни тя разгласява пост на профила си във Facebook апел към варненци да отидат пред общината и да оставят хартия и други боклуци на стълбите.



Стела Николова изгря на небосклона на политиката с всеобщите си скандални изяви, дружно с боркинята от " Боец " Милена Пехливанова с безобразните си " битки " за прекъсване на колите в Морската градина във Варна. Парадоксалното е, че откогато Благомир Коцев от " Продължаваме промяната " е регионален шеф на Варна, битките внезапно стихнаха и към този момент няма борба за прекъсване на колите на алеята към комплекс " Хоризонт ", благосъстоятелност на фамилията на Коцев.

Псевдоактивистката, станала народен представител във Facebook, продължава  акциите си със съмнителна хигиена, дружно с Милена Пехливанова, които всички варненци помнят от предишното лято - яйца, домати и всевъзможни артикули изхвърлени по постройките и улиците на морската столица.

Последната и неекологична демонстрация, обаче, се увенча с санкция и акт.

По материала работи Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР