Глоби, глоби, глоби- това според Бойко Борисов е решението на

...
Глоби, глоби, глоби- това според Бойко Борисов е решението на
Коментари Харесай

Борисов за блокажа в София: Виждам абсолютна невъзможност този кмет и неговата клика да се справят

" Глоби, санкции, санкции " - това съгласно Бойко Борисов е решението на проблемите с почистването на столицата от снега в София, поради към този момент подписаните контракти с компании. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов реагира на обстоятелството, че новите ръководещи на София към този момент 4 месеца работят без резултат. Борисов разяснява и блокажа в Столичния общински съвет за избор на ръководител.

" Виждам безспорна неспособност този кмет и неговата клика да се оправят. Непрофесионализъм, преписали са бюджета от Фандъкова, пробват през вчерашния ден да вършат номера ", ядоса се той и на опитите в четвъртък за избор на началник на столичния общински съвет. Избирателите са отредили на ГЕРБ да са съпротива, акцентира той

" Насадиха Държавна сигурност в София и се вършиме, че не са отрочетата на Държавна сигурност ", съобщи той. И още веднъж помни по какъв начин при назначението на Дончо Барбалов за зам.-кмет Атанас Атанасов незабавно изискал отстраняването му поради роднинските му връзки със службите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР