Глобалното финансово приложение Revolut вече е налично в AppGallery, един

...
Глобалното финансово приложение Revolut вече е налично в AppGallery, един
Коментари Харесай

Приложението на водещата финансова компания Revolut вече е налично в AppGallery |

Глобалното финансово приложение Revolut към този момент е налично в AppGallery, един от трите най-големи магазина за приложения в международен мащаб. Така потребителите на мобилни устройства на Huawei и AppGallery ще имат още по-голям избор от услуги за мобилно банкиране и по-добро ръководство на ежедневните си финансови интервенции.

Предоставяйки достъп на 560 милиона дейни консуматори на AppGallery месечно до пакета от финансови услуги на Revolut, новото приложение дава и извънредна оферта при пускане за потребителите на AppGallery. За да отпразнува партньорството, Revolut предлага достъп до своя премиум абонамент гратис за два месеца. Офертата е налична единствено за нови консуматори на Revolut в България и още 25 страни в Европа и може да бъде декларирана от 16 декември до края на месеца.

С над 16 милиона консуматори и над 500 000 компании, Revolut е една от най-големите финтех компании в света, която оперира в над 35 страни по света от стартирането си през 2015 година Чрез своето естетически прелестно приложение и безпроблемно потребителско преживяване, Revolut се ангажира да опрости финансите за всички, като сътвори метод, напълно насочен към потребителя.

Революционен достъп до мобилно банкиране с AppGallery

И Huawei, и Revolut са ангажирани да подтикват нововъведенията и се стремят да дават усъвършенствани финансови услуги на потребителите, както и на бизнес клиентите. Платформата на Revolut е проектирана предвид на потребителското преживяване, като разрешава на потребителите си да виждат и ръководят всичките си финанси на едно място. С опцията, за цялостна видимост на приходите и разноските, спестяванията и вложенията, Revolut дава на потребителите опция да управляват напълно персоналните си финанси.

Компанията обезпечава безкрайни благоприятни условия на своите консуматори, предлагайки голям брой функционалности в едно приложение като карти, парични преводи и мултивалутни сметки, както и оферти като Revolut Stays за световни резервации за настаняване при пътешестване, предлагайки на потребителите си до 10% кешбек.

Revolut предлага и Revolut Junior, функционалност, особено основана за потребление от младежи сред 6 и 17 години. AppGallery бързо се трансформира в желана опция за Gen Z и милениалите за достъп до световни банкови приложения, отключвайки свежи цифрови преживявания. Освен това Revolut има и голям брой платени абонаментни проекти (Plus, Premium и Metal), които усъвършенстват преживяването с спомагателни преимущества и по-малко ограничавания.

Revolut също по този начин се стреми да поддържа бизнеса посредством Revolut Business, който дава опция на по-малките търговци да предложат на клиентите усъвършенствано преживяване при заплащане посредством технология, която подсигурява, че никой няма да бъде подценен.

„ Щастливи сме да предоставим приложение с толкоз доста вълнуващи функционалности като Revolut на нашата световна публика в AppGallery “, съобщи Сири Г. Борсум, общоприет вицепрезидент по финанси, развиване и партньорства в Huawei Consumer Business Group. „ Финансовите платформи като Revolut са в сходство с нашата цел да предложим на повече хора по света достъп до най-хубавия избор от банкови приложения и услуги. “

Сигурността на потребителите остава главен приоритет

Сигурността на потребителите е главен приоритет за Revolut. Неговите направени по поръчка системи за сигурност, са проектирани да пазят парите ви в сигурност 24/7, когато употребявате приложението посредством AppGallery. Онлайн магазинът също има собствен личен пакет от протоколи за сигурност, с цел да резервира вашите финанси в сигурност.

Revolut се интегрира с няколко от новаторските HMS Core Kits на Huawei, в това число тези, които са фокусирани върху възстановяване на сигурността като Safety Detect Kit, Awareness Kit и Identity Kit. Избирайки тези принадлежности за в допълнение възстановяване на приложението, клиентите на Revolut могат да се усещат спокойни в сигурното предпазване на данни от Huawei, поверителността и отбраната при евентуални закани за сигурността. Също по този начин интегрирани са функционалностите като Push Kit, Map Kit, Location Kit, ML Kit и Nearby Services Kit, посредством които е допустимо да се обезпечи оптимално преживяване за потребителите на Revolut, употребяващи приложението посредством AppGallery.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР