Глобалният технологичен лидер Xiaomi си партнира със Sundance Collab за

...
Глобалният технологичен лидер Xiaomi си партнира със Sundance Collab за
Коментари Харесай

Xiaomi и Sundance Collab създадоха персонализиран курс за мобилно филмопроизводство

Глобалният софтуерен водач Xiaomi си партнира със Sundance Collab за основаването на персонализиран курс, разкриващ инструментите и опциите за професионално мобилно филмопроизводство. Sundance Collab съставлява световна общественост и платформа за образование на създатели, стартирана от Sundance Institute.



Курсът е основан взаимно от експертите от Xiaomi Studios и Sundance Collab и подчертава над мобилното филмопроизводство, предлагайки взор зад кулисите, показващ по какъв начин филмите, снимани със смарт телефони, могат да наподобяват професионално. Всеки епизод ще се концентрира върху друг аспект в основаването на наличие със смарт телефон - от основите на работата в границите на параметрите на смарт телефон камерите до избора на съоръжение, търсенето на верните местоположения и други

Епизодите ще включват и изяви на Xiaomi Creators - членове на стратегия за гении, която дава на надарени режисьори и фотографи платформа за шерване на творчеството им в международен мащаб посредством обектива на техния смарт телефон.

Курсът се води от Стивън Сеншан - началник на Xiaomi Studios, изравен зад някои от най-дръзките инициативи на Xiaomi за основаване на смарт телефон филми, като да вземем за пример неотдавна стартиралия кино фестивал Xiaomi Film Festival. Там взеха присъединяване награждавани режисьори от целия свят, които сътвориха свои лични
смарт телефон филми.

" През последното десетилетие смарт телефон създателите сътвориха висококачествени творби, които показахме като късометражни и пълнометражни филми на филмовия фестивал Sundance. Истински разчувствани сме да си партнираме със Xiaomi Studios в този обстоен курс, който ще даде на международните кино
създатели нови принадлежности за оптимално рационализиране на занаята на снимане с мобилно устройство", показа Бет Трипмахер, продуктов водач за Sundance Collab.

Пълният курс се състои от седем епизода и спомагателни действия след класовете, и ще бъде наличен без такса за образование в Sundance Collab на 4-и октомври. Първите шест епизода ще бъдат оповестени един път седмично и в формалните обществени мрежи на Xiaomi, започвайки от същата дата.

Sundance Collab дава несравнима, отворена, приобщаваща цифрова дестинация и прекарване, където самостоятелните международни създатели да разполагат с безвредно пространство, да споделят своите истории, да се учат и развиват като актьори и да се свързват между тях. Платформата датира от 2018 година посредством Sundance Institute - организация с нестопанска цел, която интензивно развива работата на самостоятелните разказвачи на истории в киното и театъра е известна най-много с годишния кино фестивал Sundance в Парк Сити, Юта.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР