Глобалният технологичен лидер Xiaomi обяви, че устройството Mi 360° Home

...
Глобалният технологичен лидер Xiaomi обяви, че устройството Mi 360° Home
Коментари Харесай

Камерата Mi 360° Home Security и Xiaomi Home получават BSI Kitemark сертификати за сигурност за домашни IoT устройства и сигурни приложения

Глобалният софтуерен водач Xiaomi разгласи, че устройството Mi 360° Home Security Camera получава интернационален сертификат  Kitemark за жилищни IoT устройства от влиятелната British Standard Institution (BSI).  В допълнение, приложението Xiaomi Home също получава документ Kitemark за  предпазени цифрови приложения, покривайки най-високите стандарти за сигурност от BSI.

Получаването на документи Kitemark значи, че продуктите на Xiaomi са в  сходство с най-високите стандарти и положителни практики в региона на дигиталната  сигурност, в това число стандарта EN303645 от Европейския институт за стандарти в далекосъобщенията (ETSI). Това е още едно доказателство за напъните и достиженията на Xiaomi в региона на осведомителната сигурност и отбраната на данните на своите  консуматори.
Франк Джанг, ръководещ шеф на BSI Greater China, разяснява: „ Радваме се, че  Xiaomi реализира узаконяване по Kitemark за своята Mi 360° Home Security камера и  приложението Xiaomi Home. Това значи, че Xiaomi поставя огромни старания по  отношение на имплементацията на най-високите интернационалните стандарти за сигурност  в своите артикули, както и за създаване на доверие измежду потребителите. BSI чака с  неспокойствие да работи с Xiaomi и отсега нататък в подобяването и развиването на IoT  екосистемата, както и за одобряване на доверието сред продуктите и потребителите.“
Kitemark е интернационален стандарт за качество на артикули и услуги, който е  благосъстоятелност и се ръководи от BSI. Компанията организира механически проби и одити по  отношение на сигурността в фокус върху IoT системи, базирайки се на стандарта  ETSI/EN303645. По този метод дава на потребителите бърз и елементарен механизъм за  идентифициране на сигурни и доверени IoT устройства.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР