Глобалната платежна компания Мастеркард публикува Глобалния индекс на най-посещаваните с

...
Глобалната платежна компания Мастеркард публикува Глобалния индекс на най-посещаваните с
Коментари Харесай

Пунта Кана е най-посещаваният от туристи град за 2017 г., сочи класация

Глобалната платежна компания " Мастеркард " разгласява Глобалния показател на най-посещаваните за туризъм градове.

Пунта Кана, Доминиканска република, води в класацията на топ 10 градовете, където над 90% от нощувките през 2017 година са били за почивка или посещение на родственици.

Списъкът включва и няколко по-малко познати дестинации, които харесват на туристи, които се интересуват от екотуризъм, фенове на историята, фенове на плажа и авантюристи.

Градовете с неповторима просвета, само че фокус върху почивката и заниманието са:

Глобалният показател на най-посещаваните градове демонстрира, че някои градове по света припознават наклонността и си основават имидж, основан на заниманието, почивката и удоволствието, ориентиран към пасажерите с сходни ползи, разясняват от компанията.

Допълнителни данни от Глобалния показател на най-посещаваните градове на Mastercard за 2018 ще бъдат пуснати по-късно през годината.

Глобалният показател на най-посещаваните градове на Mastercard прави оценка градовете въз основата на броя нощувки на интернационалните посетители и изхарчените от тях средства. Проучването дава прогноза за растежа на посетителите на съответните градове. Той изследва градове, в които концентрацията на гости с разнообразни от бизнес цели е най-голяма, като се базира на изследванията за интернационалните гости на националните туристически бордове.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР