Глобалната компания DataArt оперира на българския пазар от 2016 г.(снимка:

...
Глобалната компания DataArt оперира на българския пазар от 2016 г.(снимка:
Коментари Харесай

DataArt разширява бизнеса си в Близкия изток


Глобалната компания DataArt оперира на българския пазар от 2016 година
(снимка: DataArt)

Разработчикът на програмен продукт по поръчка DataArt откри нов офис в Дубай, Обединени арабски емирства, резултат от разрастването на бизнеса на компанията, който към този момент обгръща и пазарите в Близкия изток и Северна Африка.

Дубай се е наложил като водещ център за нововъведения с напредничав метод към технологиите, което е причина DataArt да насочи вниманието си точно към този район, оповестиха от софтуерната компания, която оперира с огромен офис и в България.

Дубайското поделение на DataArt ще предлага цялостен набор от услуги, свързани с продажби, стратегическо и софтуерно консултиране, ръководство на планове и поддръжка.
още по тематиката
Ръководител на новия офис  ще бъде Игор Кожуренко, който поема функционалността ръководещ шеф на DataArt за Близкия изток. С над 20 години опит в софтуерния бизнес, той ще се концентрира върху метода „ A-to-Z ” в развиването технологиите и даването на цялостни решения.

ОАЕ се обрисува като основен район за световните софтуерни нововъведения, а през последното десетилетие се наложи и като значим център за интернационалния бизнес, разяснява Кожуренко.

DataArt ще се насочи към осъществяване на планове в района на Близкия изток, свързани с цифрова промяна, изкуствен интелект и облачни решения, прецизираха от компанията.

През 2016 година DataArt отвори офис в България, а през 2019 година откри свое посланичество в Армения. Към момента компанията разполага офиси и развойни центрове в 20 местоположения по света и над 3800 чиновници в световен проект.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР