Глоба по указа за дребно хулиганство ще получат мъжа и

...
Глоба по указа за дребно хулиганство ще получат мъжа и
Коментари Харесай

Глобяват мъжа и жената, сбили се на булевард в центъра на Пловдив

Глоба по указа за дребно безчинство ще получат мъжа и дамата, сбили се на бул. в Пловдив. По информация на TrafficNews двамата са се споразумяли да не завеждат искове един против различен, като даже се извинили взаимно за постъпката си.
Прочетете още
Според наша информация, шофьорката на мерцедеса се е движила в най-лява лента по бул. „ 6 септември ” в посока постройката на прокуратурата. Подала е светлинен сигнал - десен мигач, защото е желала да се престрои в дясна лента и е изчакала водачът на аудито, само че той не поискал да я пусне, като даже щял да я удари с автомобила си и тогава тя го е изпреварила.

Провокиран най-вероятно от това мъжът настига с автомобила си дамата, която изчаквала на червен светофар пред прокуратурата. Мъжът спрял зад нея, слязъл от автомобила и се запътил към колата й. Започнал да я наскърбява, а тя отворила прозореца на колата, с цел да види какво желае мъжът от нея.

По наша информация тъкмо тогава избухнал абсурдът сред двамата. Дамата чула, че мъжът я наскърбява и слязла от автомобила, като тогава той я е блъснал мощно, а тя се е блъснала в колата. След това тя почнала да се пази, а при тях отишъл и спътникът на мъжа- негов другар, който се опитал да ги разтърве, с цел да не се бият и карат.

След разногласието водачите се върнали назад в колите си. Малко по-късно, на идващия светофар, мъжът се изравнил с дамата, свалил прозореца на колата и се извинил за държанието си.

След случката, привикани от чиновниците на Министерство на вътрешните работи, водачите са се срещнали в едно от районните в града, където се изяснили. Двамата поднесли извиненията си за държанието на пътя, само че все пак ще им бъде предоставена санкция по указа за дребно безчинство.

Дамата е с изкарано здравно за лека телесна щета, с навехната китка, ожулен крайник, както и пръсната джука.

Припомняме, че Районна прокуратура-Пловдив се самосезира и разпореди инспекция по отношение на зародил спор сред водачи на два леки автомобила на бул. „ Шести септември “ в централната част на Пловдив. Според изнесените данни водачите - мъж и жена, си нанесли удари на пътното платно.  

Проверката е формирана за осъществяване на хулигански дейности при ръководство на моторно транспортно средство. Разпоредено е тя да се извърши от чиновници на Второ районно управление (на МВР), като срокът за приключването е едномесечен. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР