Глоба от 3000 лева за побоя над кучето Мечо –

...
Глоба от 3000 лева за побоя над кучето Мечо –
Коментари Харесай

Обвиненият за побоя над кучето Мечо с глоба от 3000 лева

Глоба от 3000 лв. за побоя над кучето Мечо – това е глобата за обвинения Захари Шулев . Решението е на първа инстанция и бе взето през днешния ден от Софийския областен съд, съобщи „ Българска телеграфна агенция “. Шулев ще би трябвало да покрие и разноските по делото, които са в размер на 998 лв. .

От прокуратурата са безапелационни, че 37-годишният Захари е показал особена свирепост към кучето Мечо. В продължение на няколко часа в тъмната част на денонощието на 23 октомври 2022 година той го е удрял, в резултат на което животното е получило рани и фрактури по краката . Освен това самото действие е било осъществено по изключително непосилен за кучето метод.

По време на съвещанието обвиненият бе изслушан, след което от прокуратурата бяха безапелационни, че има всички доказателства по делото, че точно Захари Шулев е причинителят на закононарушението. Затова от държавното обвиняване желаеха да му бъде наложена г лоба в размер на 5000 лв. .

Захари Шулев имаше длъжностен бранител. Той показа пред съда тъжби за похищения над дома на своя клиент, поради които той се страхувал да се прибере в него. Самият Шулев уточни пред съда, че изпитва страдание за осъщественото от него действие и то нямало да се повтори в никакъв случай повече.

Мъжът бе задържан след оповестени в медиите клипове на побоя. Той е бил осъществен в столицата. Обвинителният акт бе импортиран през февруари.

Пред съда през днешния ден имаше протестиращи, които носеха плакати на кучето Мечо. Те оповестиха Захари Шулев за палач и садист.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР