Глоба от 1000 лева за родител, който до един час

...
Глоба от 1000 лева за родител, който до един час
Коментари Харесай

КТ Подкрепа: 1000 лв. глоба за родител, който до час не прибере от училище болното си дете

Глоба от 1000 лв. за родител, който до един час не прибере от учебно заведение болното си дете. Това предлага профсъюз " Образование " към КТ " Подкрепа " на старта на образователната година.

Идеята им е да се обезпечи оптимално безвредна среда на труд и за учителите, които са " героите на деня " и застават на първа линия при усложнена епидемиологична конюнктура. Ето за какво ръководителят на синдиката Юлиян Петров прикани учениците отговорно да съблюдават разпоредбите и ограниченията, а родителите да имат дейна роля в предварителната защита против COVID-19.

Синдикалистите считат, че има доста противоречиви въпроси по организацията на образователния развой и дават образец с отделянето на възпитаници с грипоподобни признаци в специфични изолатори.

По думите им в тази ситуация здравното министерство е пропуснало да задължи родителите да не пускат болните си деца на учебно заведение. Глобата от 1000 лв. би играла възпираща роля против такива " безотговорни родители ", уверени са от КТ " Подкрепа ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР