Глоба и отнемане на книжка за шофиране с яке или

...
Глоба и отнемане на книжка за шофиране с яке или
Коментари Харесай

Глоба и отнемане на книжка за шофиране с яке или палто в Гърция

Глоба и лишаване на брошура за шофиране с яке или палто в Гърция. Това плануват законите в южната ни съседка, предава. Според разпоредбите лидерът на автомобила е задължен да обезпечи цялостна независимост на придвижване на крайниците си. Целта е да може свободно да прави всевъзможни маневри, нужни за безвредно придвижване по публичен път.

Въпреки това не е ясно по какъв начин тъкмо водачите ще реализиран цялостна независимост на придвижване. В закона не се показва какво облекло е разрешено да носят по време на шофиране. Това значи, че би трябвало да пътуват с облекла, които не лимитират придвижванията им. Дебелото палто или яке сигурно не попадат в тази категория.

Ако шофирате, до момента в който носите яке или палто, има възможност да бъдете санкционирани от пътната полиция. Това може да се случи като част от евентуална инспекция или в случай че попаднете в случай с ограничаващо облекло. Ако се окаже, че то е асъдействало за случая, тогава нещата стават още по-сложни.

Санкцията за нарушение на наредбите е както парична, по този начин и административна. Глобата е 100 евро, а шофьорската брошура се лишава на място за 30 дни.

Въпреки това поради известната преданост на гръцката полиция към нарушителите има вяра, че тази много неуместна уговорка от разпоредбите за придвижване ще се ползва извънредно рядко, в случай че нямате персонален спор с служител на реда.

Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР