Глоба до 300 лв. за неспазване на дистанция ще отнесе

...
Глоба до 300 лв. за неспазване на дистанция ще отнесе
Коментари Харесай

След незаконното парти: 300 лв. глоба отнесе Милко Калайджиев

Глоба до 300 лева за неспазване на отдалеченост ще отнесе чалга артистът Милко Калайджиев . В петък вечерта той бе част от тържество в пловдивско заведение, в което е имало над 50 индивида.

Партито било по случай рожден ден на притежателя, като всички поканени влизали с паролата „ Рождения ден на Митко ". След подаден сигнал от живеещи наоколо купонът е инспектиран от органите на реда, които откриват нарушаване на противоепидемичните ограничения и приключват веселбата. Всички присъстващи са глобени с санкции сред 300 и 1000 лева

„ Бях поканен като посетител, а не с цел да пея “, оправда се Калайджиев пред бТВ.

„ Пристигнахме към 19,30 ч и се изненадах какъв брой хора има. Пръснати по масите в това огромно пространство не личеше, само че в след това пристигнаха още ", споделя всенародният любим.

По думите му проверяващите са до пристигнали към 20,30 ч, по това време той възнамерявал към този момент да си върви. Признава, че е изпял няколко песни, само че като жест към рожденика, а не против хонорар. „ Като влезе полицията, аз бях на масата. Снимката, на която съм със притежателя, един човек ни снима от отсрещната маса. Той е предавал онлайн в интернет и допускам, че по този начин се е схванало. Аз не го познавам, само че съгласно мен го е пуснал преднамерено “, счита Калайджиев .

Певецът описа, че не е имало напрежение по време на инспекцията, която е траяла над 3 часа. Калайджиев е бил санкциониран за неспазване на отдалеченост, само че не знае с какъв брой тъкмо ще бъде глобен.

„ Певците от края на ноември сме без работа, нямаме участия. Ежедневието в Свиленград не е забавно, отивам на разходки. Очаквах 15-16 индивида, в нарушаване сме, ясно е, бяхме глобени и толкоз. Не мога да се оправдавам, че съм бил там ", разяснява Калайджиев.

В петъчната нощ полицията приключва още две частни празненства в града под тепетата и постанова общо 84 акта за нарушаване на празнуващите, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР