ГЛЕНДЕЙЛ, Аризона (AP) — Christian McCaffrey отбеляза три тъчдауна, Charvarius

...
ГЛЕНДЕЙЛ, Аризона (AP) — Christian McCaffrey отбеляза три тъчдауна, Charvarius
Коментари Харесай

McCaffrey отбелязва 3 TD и 49ers надминава Cardinals 45-29 за 6-та поредна победа

ГЛЕНДЕЙЛ, Аризона (AP) — Christian McCaffrey означи три тъчдауна, Charvarius Ward имаше две прихващания — в това число pick-6 — и Сан Франциско 49-те усилиха победната си серия до шест мача с победа с 45-29 над Аризона Кардиналс в неделя.

Брок Пърди от Сан Франциско — започва за първи път в НФЛ на стадиона State Farm, който е на към 45 благи от мястото, където е израснал – приключи 16 от 25 подавания за 242 ярда и изравни връх в кариерата си с четири тъчдауна. Той също по този начин се отърси от тежък удар през втората четвърт, който го накара да пропусне няколко игри.

По време на своята победна серия 49ers (11-3) са спечелили всичките си мачове с най-малко 12 точки. Те също по този начин завоюваха 12 следващи победи против дивизионни съперници в NFC West.

Макафри вкара втория си тъчдаун при започване на третата четвърт, измъквайки се от задното поле за резултат от 41 ярда и преднина от 28-13. Рънингбекът беше толкоз необятно отворен, че той скочи за уловката, падна и към момента имаше дост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР