ГЛЕНДЕЙЛ, Аризона (AP) — Брейдън Смит от Purdue имаше странното

...
ГЛЕНДЕЙЛ, Аризона (AP) — Брейдън Смит от Purdue имаше странното
Коментари Харесай

Брейдън Смит от Purdue има „ужасна“ офанзивна нощ, но намира други начини да помогне на Boilermakers да спечелят

ГЛЕНДЕЙЛ, Аризона (AP) — Брейдън Смит от Purdue имаше странното чувство, че претърпява фантазия и призрачен сън по едно и също време време във Финалната четворка в събота вечер.

„ Играх извънредно “, сподели Смит. „ И спечелихме с 20. “

Всъщност Boilermakers завоюваха с 13, побеждавайки NC State с 63-50, само че неговата точка е годна. Вторият водещ голмайстор на Пърдю имаше една от най-тежките офанзивни вечери в колежанската си кариера, отбелязвайки единствено три точки при 1 от 9 стрелби с пет проиграни топки.

Но в доказателство за това по какъв начин един състезател може да повлияе на мач без вкарвайки, 6-футовият гард към момента игра единствено две секунди против Wolfpack, завършвайки с осем битки, шест асистенции и три отнети топки. Той се гмуркаше за отпуснати топки и се бореше, с цел да заобиколи ударите на отбраната – всичко, с цел да стане потребен в игра, в която нещата не вървяха съгласно него.

Не беше безусловно по този начин, както той мечтаеше за първата си крайна четворка играта щеше да върви. Но беше задоволително. Големият чов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР