Глен Янг, помощник главен мениджър на американската гейминг организация Team

...
Глен Янг, помощник главен мениджър на американската гейминг организация Team
Коментари Харесай

Цялостна реформа в TSM по време LCS сезона

Глен Янг, асистент основен управител на американската гейминг организация Team Solo Mid разкри, че преди подновяването на шампионата по League of Legends, в състава ще бъдат импортирани още промени. Съвсем неотдавна тимът разгласи, че се разделя с Huni, поради травма. В платформата Reddit Янг разкри, че измененията ще бъдат както в състава, състезаващ се в елитната американска дивизия, по този начин и в LCS Academy тима.

За четвъртата седмица, когато американското състезание ще бъде възобновено съставът на TSM ще наподобява по този начин: S0ul, Spica, Maple, Instinct и Chime.

LCS and LCS Academy Roster Updates

Read the full list of changes as well as insight behind our decisions in our GM post:
— TSM FTX (@TSM)
Това значи, че бъдещето на състава ще се гради към Spica и Maple . S0ul бе промотиран от дублиращия отбор на TSM, с цел да размени Huni. Интересни обаче са корекции на бот лейн. Instinct също идва от TSM Academy, а съпорта Chime идва от академията на различен тим в LCS: Golden Guardians, като по думите на Янг това се случва, поради „ добър синхрон “ сред тях двамата.

Досегашните титуляри на бот лейн в TSM Tactical и Mia пък бяха свалени в тима на академията. Tactical поради „ продължаващи персонални проблеми и проблеми с представянето “, а Mia, с цел да работи над увереността си.

В LCS TSM е с разочароващ баланс от 2 победи и 5 загуби, споделяйки 8-мо място с Dignitas. В LSC Academy пък отборът на TSM Academy споделя 9-та позиция с академията на Golden Guardians.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР