Гледките от високо винаги са били адреналинова атракция, която мнозина

...
Гледките от високо винаги са били адреналинова атракция, която мнозина
Коментари Харесай

Да караш кънки на лед на 100 етажа височина

Гледките от високо постоянно са били адреналинова атракция, която мнозина желаят да преживеят. За търсачите на мощни чувства, които са и фенове на зимните спортове и по-точно на кънките на лед, има ново място, което дава обещание да ги развълнува.
 Steinway Tower, Ню Йорк и по какъв начин наподобява най-тънкият небостъргач
Вътре в най-тънкия небостъргач в света

Как наподобява интериорът на Steinway Tower

И това е Edge в Hudson Yards в Ню Йорк - най-високата открита небесна площадка в Западното полукълбо. Добрите вести са, че там към този момент е отворена и работи ледена пързалка.

Тя е с повърхност от към 95 квадратни метра, само че които кънкьорите ще могат да се плъзгат, до момента в който се любуват на красивите нюйоркски гледки. Най-впечатляващото на Edge е, че предлага 360-градусова панорама към Ню Йорк, която се разкрива на височина от цели 345 метра. Пързалката се намира на 20 метра от стотния етаж на 30 Hudson Yards.

Съоръжението има и нещо друго, което сигурно би привлякло повече гости. Пързалката не е общоприетата със замразена вода. Вместо това Hudson Yards вземат решение да употребяват нещо, наречено Glice, което е синтетично.

 Кеникот, Тиандученг, Дисепшън - са най-красивите изоставени места на планетата
Най-красивите изоставени места на планетата

Едно от тях е в България

Очевидно Edge e замислено да бъде освен спиращо дъха атрактивна, само че и новаторска. Желаещите да се пуснат по пързалката в Ню Йорк могат да го създадат всеки ден от 10 до 22 часа до 14 март, написа CNN.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР