Гледката на два отбора, спонсорирани от Nike, които си оспорват

...
Гледката на два отбора, спонсорирани от Nike, които си оспорват
Коментари Харесай

Франция слага втора звезда на екипа си на Nike

Гледката на два тима, спонсорирани от Nike, които си оспорват международната купа на финала на Мондиал, е подобаващият завършек на едно състезание, което сложи върхове за марката.

“Ние обличаме три от четирите тима на полуфиналите, като два от тях доближиха до финала. Ние сме във футбола от над 20 години и за първи път имаме напълно Nike финал”, споделя Елиът Хил, шеф по маркетинг на компанията.

Десет от 32-та тима в Русия носеха екипи на Nike, в това число и три от полуфиналистите (Франция, Хърватия и Англия). Убедителната победа на Франция подсигурява слагането на втора звезда на тяхната фланелка, която ще остане там вечно.

“В допълнение към екипите, имахме голям триумф и с нашите играчи. Над 65% от изиграните минути бяха от спортисти, които носеха обувки на Nike”, добавя Хил.

Един от тези футболисти, Килиан Мбапе се трансформира в световна звезда едвам на 19 години и завоюва наградата за Най-добър млад състезател на шампионата. Голът на Мбапе на финала беше емблематичен за неговата мощна игра. Лука Модрич от Хърватия беше награден със Златната топка за най-хубав състезател на шампионата. Също по този начин, различен състезател на NIke Тибо Куртоа завоюва Златната ръкавица за това издание.

Друго лице на Световното състезание беше нападателят на Англия и спортист на Nike Хари Кейн, чиито шест гола бяха задоволителни, с цел да го създадат голмайстор на шампионата и да му обезпечат Златната обувка. Головете на Кейн способстваха за общо 100 попадения на играчи, носещи обувки на Nike. Най-много голове от всяка друга обувка бяха вкарани с Nike Mercurial 360 - цели 66, което е съвършен метод да се отпразнува 20-ата годишнина на иконичната фешън линия.

Еуфорията към Nike стартира още преди старта на шампионата с стартирането на пазара на екипите на всички партньорски федерации. Колекцията на Нигерия прикова международното внимание и тяхната домакинска тениска незабавно се трансформира в класика, до момента в който в Англия, ретро горнището на ФА стана облага за стотиците хиляди почитатели по почитател зоните из цялата страна.

По време на четирите седмици на шампионата в Русия акцията Believe на Nike свърза почитателите със спортните истории на Кристиано Роналдо, Неймар и други. Тези филми събраха повече от 100 млн. гледания и 50 млн. споделяния, и комбинирани със специфична серия от екипи отвън терена (сред които подобен от Берлин) и прогарми на BOX Msk в Горки парк в Москва (където над 1000 мачове бяха изиграни на шампионата Korobka Rebels и над 2500 души участваха в персонализирането на екипи) те утвърдиха специфичен интервал за красивата игра.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР