Гледайте сцени от филмите, номинирани в категорията за най-добър филм

...
Гледайте сцени от филмите, номинирани в категорията за най-добър филм
Коментари Харесай

Зад кулисите с номинираните за „Оскар“ за най-добър филм преди церемонията по връчването на наградите „Оскар“ за 2024 г.

Гледайте подиуми от филмите, номинирани в категорията за най-хубав филм на 96-те годишни награди „ Оскар “, както и изявленията с режисьорите по-долу. Оскарите 2024 ще бъдат показани в неделя, 10 март.

„ Американска фантастика “

Сатирата на сценариста и режисьора Корд Джеферсън „ Американска фантастика “ (адаптирана от „ Изтриване “ от Пърсивал Еверет) е историята на чернокожия създател Телониъс „ Монк “ Елисън (Джефри Райт), борещ се създател, който е отчаян от неуспеха си да разбие пазар, видимо влюбен в стереотипни усещания за живота на чернокожите. Той реагира, като основава подправен публицист, Стаг Р. Лий, някогашен пандизчия и дезертьор от правораздаването, чиято подправена житейска история подчертава върху всеки стандарт в книгата, от натоварени с хули разговор и нефункциониращи фамилии до опиати и принуждение.

Но за потрес на Монк, написаното като митинг се трансформира в cause-célèbre, когато ръкописът му е взет от издателска къща, очакваща бестселър (точно в точния момент за 16 юни!).

Is...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР