Гледайте щурото шоу в събота от 21:00 ч., за да

...
Гледайте щурото шоу в събота от 21:00 ч., за да
Коментари Харесай

Яна Маринова и Георги Тошев гостуват в „Събота вечер с Митко Павлов“ по БНТ 1

Гледайте щурото шоу в събота от 21:00 ч., с цел да видите един откачен римейк на подиуми от кино лентата „ 11А " и да разберете, какво е въздействието на Георги Тошев върху именитите АББА

Тази събота в 21:00 ч., Холивуд идва в студиото на „ Събота вечер с Митко Павлов ". Специален посетител на водещия е превъзходната Яна Маринова, която ще остави без мирис феновете в зашеметяваща холивудска визия. Актрисата, режисьор и продуцент ще обясни за какво няма приятелки дами и по какъв начин можеш да зарежеш всичко и да преследваш фантазиите си. Освен това, ще организира експресни курсове по езда и танго, които ще разпалят пристрастеност сред водещ и посетител. Очаквайте и един откачен римейк на сцена от „ 11-и А ".

В новия епизод на предаването ще разберем и за най-страшните обстановки по време на полет на Георги Тошев, истината - кой популяризира ковид и самопризнание - посещавал ли е журналистът-пътешественик азиатски бардак. В този епизод ще разберем една шокираща истина, която ще раздруса музикалния свят - кой в действителност е Жоро Тошев и какво е въздействието му върху АББА - отговорите в едно извънредно изявление на групата, особено за Българска национална телевизия.

Гледайте „ Събота вечер с Митко Павлов " тази събота, 28 ноември, в 21:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР