Гледайки фигурата си, много хора отказват да ядат различни продукти.

...
Гледайки фигурата си, много хора отказват да ядат различни продукти.
Коментари Харесай

Свинската мас ще направи чудо с тялото ви

Гледайки фигурата си, доста хора отхвърлят да ядат разнообразни артикули. Свинската мехлем е точно измежду тези храни, които дамите заобикалят, когато желаят да се отърват от някой различен непотребен кг. Медицински изследвания обаче демонстрират, че консумирането на 10-30 грама мазнини дневно е потребно за човешкото здраве.

Ползи:
100 грама мехлем съдържа 770 калории. Но една по-малка доза ще ви донесе доста огромни изгоди. Продуктът съдържа витамини А, D, и E, както и омега 6. Всички тези детайли имат позитивен резултат върху работата на сърцето, възстановяват работата на храносмилателния тракт и усъвършенстват доста мозъчната активност.

Прясната лой съдържа арахидонова киселина, а това е незаменима органична съставна част, от която човешкото тяло мощно се нуждае. Тя стабилизира доста нервната система и усилва съсирването на кръвта, в резултат на което се възстановява и кръвообращението в тялото. Но не всяка лой е потребна и годна за хранене.

Пушената лой е измежду този вид артикули, които би трябвало да избягвате колкото се може повече, защото е мощно подсолена. Това може да навреди доста на здравето, тъй като огромното количество сол не е потребно за организма. Хората, които имат проблеми с бъбреците, черния дроб или жлъчния мехур би трябвало да не помнят за пушената лой и в никакъв случай да не я поглеждат.

Диетолозите предлагат мазнината да се хапва, единствено в случай че е прясна. Те също по този начин прибавят, че не би трябвало да се одобряват самун и добавки дружно с нея. Препоръчително е да се яде заран, защото това е артикул, който е отличен източник на сила.

zdrave.to
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР