Гледай как се строи. Събота-неделя, извънреден труд, заяви премиерът Бойко

...
Гледай как се строи. Събота-неделя, извънреден труд, заяви премиерът Бойко
Коментари Харесай

Борисов към работник: Едно време имахме ордени за герой на труда, сега и ти ще имаш

" Гледай по какъв начин се строи. Събота-неделя, ексклузивен труд ", съобщи министър председателят Бойко Борисов във , оповестено на страницата му във Фейсбук и добави, че до 3-4 дни ще бъде комплициран износващ пласт и мантинели. Борисов бе на обичайната съботна обиколка със зам. районния министър Николай Нанков и двамата дружно ревизираха по какъв начин се ремонтират пътните сектори на Автомагистрала " Тракия ", по-специално сектора към Чирпан.
Премиерът поговори и с служащ на място, който показа, че е приключил хотелиерство: " Едно време имахме ордени за воин на труда, в този момент и ти щеше да имаш ", сподели той на служащия. " Радвам се, че всичко е ново - банкети, мантинели, асфалтът е тестван ", посочи още образецът.
" От едната страна - жито. Едни се сърдеха за снега, само че това беше извънредно значимо за реколтата ", видя Борисов и добави: " Ето я нашата войска от валяци, багери ".
Друг служащ изясни, че кара машините на драго сърце. " От добре става по-добре, господин, министър председател ", сподели служащият и добави, че желае да кара камион. Борисов даде обещание да му даде, с цел да има кариерно развиване.
Той сподели че до седмица ремонтирнаото трасе край Чирпан ще е готово и автомагистрала " Тракия " ще е изцяло отворена още за пролетния сезон. Много работа се отхвърли, копаха чак до долу и всичко се направи отначало, с цел да има гаранции, че е качествено. Мантинелите също са нови, всичко е ново ", сподели Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР