Гледам - ремонтират Пирогов. В разгара на пандемията! И си

...
Гледам - ремонтират Пирогов. В разгара на пандемията! И си
Коментари Харесай

Заркова: Гледам ремонтират Пирогов насред пандемия и се питам коя ли крадлива ръчичка ще посегне към него

" Гледам - ремонтират " Пирогов ". В разгара на пандемията!
И си мисля: коя ли крадлива ръчичка и към тоя ремонт ще се протегне - тъкмо в този момент, до момента в който хора мрат по стълбите на Ковид отделенията, а санитари влачат тежки черни чували в подземията ", във Facebook.
 Скандален случай: Мъж с инсулт се оказва умрял от COVID-19 Скандален случай: Мъж с инсулт се оказва умрял от COVID-19
Това е историята на Саркис Бахдасарян от София, той е на 74 години с онкологично заболяване в ремисия. Разказва я неговата племенница М...
" И се запитвам: тая крадлива ръчичка греховна Бог, в случай че я забележи, няма ли да се разгневи и да вземе да я отреже?! "
Припомняме, че шефът на най-голямата незабавна болница у нас " Пирогов ", проф. Асен Балтов, благодари на държавното управление и на премиера Бойко Борисов за предоставените 15 милиона лв. за лечебното заведение, които ще отидат за ремонта.
" Благодарение на тези средства ще можем да приключим цялостния цикъл на модернизиране. Ще бъде приключено мултифункционалното незабавно поделение, ще бъдат ремонтирани 7 клиники и 17 операционни зали, включително хирургични, травматологични, урологични.
След осъществените ремонтни по енергийна успеваемост, те ще бъдат съвременно оборудвани със модерна здравна инсталация и техника ", разясни Балтов на съвещанието на Министерския съвет.
 Трагедия: Човек скочи от прозорец на УМБАЛСМ Н.И. Пирогов Трагедия: Човек скочи от прозорец на УМБАЛСМ " Н.И. Пирогов "
Човек е скочил от прозорец на УМБАЛСМ " Н.И. Пирогов ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи, съобщи организация Фокус. В момента тече досъдебно произвеждане....
" Мисля, че в тези тежки краткотрайна на тествания, на ужасяваща пандемия, българските жители заслужават да има в България модерна и съвременна европейска незабавна болница, която да бъде новаторска в професионално отношение и налична за всеки жител ", настоя още шефът на " Пирогов ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР