Гледам Петър Илиев по Нова тв. И този господин преподава

...
Гледам Петър Илиев по Нова тв. И този господин преподава
Коментари Харесай

Психиатърка след интервюто на Петър Илиев: Ужасена съм |

" Гледам Петър Илиев по Нова тв. И този господин преподава на студенти. Ужасена съм от хъшлашкия изказ, арогантността и нападателния звук. И от доста други неща, предмет на така наречен невербална връзка (...). Сряда е основен ден! "

Това написа директорката на Държавната психиатрична болница " Св. Иван Рилски " - Нови Искър (Курило) Цветеслава Гълъбова след . То провокира освен  от потресени от чутото и видяното политици, политолози, шоумени, публицисти, а и 

OFFNews се обърна с молба към психиатър да разяснява от неговата професионална позиция изявлението. " Това изявление споделя всичко. Всеки, който следи, може да разбере. То е доста информативно и взема решение политическия въпрос. Много е информативно и за водача на Има Такъв Народ ", отвърна ни експертът, който не желае името му да бъде представено.

Повод за размисъл обаче е дала тв изявата на доктор Гълъбова. Във Facebook тя написа още:

" Много мотиви съм имала да се замисля върху въпроса за какво у нас не се ползват всеобщо тестванията за психическа склонност за някои по-специфични позиции, свързани с работа с хора. Включвам и управнически такива.

Наистина това е значимо. Не става дума, че ще " осезаем " психози, т.е. тежки психологични разстройства. Те са обект единствено на психиатрията. Думата тук е за друго. С тези проби може да се откри в точния момент дали един човек е тъкмо психически приспособен да понесе съответните отговорности, дали няма да декомпенсира заради прекомерно изразени личностови особености.

Всички упорстват за така наречен психотестове за носене на оръжие. И е редно да се вършат, най-малко съгласно мен. Правят и се при издаване на удостоверение за правоуправление на МПС - професионална категория.

А за правоуправление на страна по кое време? "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР