Гледали сме филми, в които има клонирани хора и за

...
Гледали сме филми, в които има клонирани хора и за
Коментари Харесай

Звучи като химера, но все пак: Възможно ли е клонирането на човешката душа?

Гледали сме филми, в които има клонирани хора и за множеството то нас това е една занимателна небивалица. Но дали през днешния ден, в областта на научната и софтуерната гражданска война, това не една към този момент действителна опция, която се реализира в секрети лаборатории, надалеч от очите на елементарния човек?

В голям брой тайни теории се твърди, че клонирането на хора към този момент надалеч не е непозната материя за науката. Много от феновете на тези теории към този момент не се питат дали е допустимо клонирането на човешки тела, а по-скоро усъвършенствала ли се е науката да клонира човешките души. Тъй като душата на индивида не е нито физическа, нито пък се състои от някаква плътна материя, множеството фенове на тайните теории имат вяра, че клонирането на човешката душа към момента е фантазия.

Възможно ли е човешките усеща и страсти по някакъв метод да се копират върху различен притежател и да се клонират в друго тяло?

Някои имат вяра, че клонирането на човешката душа се реализира посредством добиване на възприятията, страстите и спомените на дребен чип, който по-късно се прикрепя към клонинг. А клонингът свободно стартира да оперира с човешкото схващане. Все едно това е един роботизиран субект, който обаче свободно употребява страсти, усеща и мемоари на действително действителен човек.

Дали всичко това е допустимо и дали към този момент не се прави някъде, в някоя загадка лаборатория по света?


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР